logo
Nette Jongens, Zuivere Koffie! Wat mogen wij voor u betekenen? We helpen u graag via de volgende kanalen:
(0314) 620 447

Postbus 80 | 7020 AB Zelhem

Burg. Langmanweg 3c | 7021 BL Zelhem

Volg ons op social media!
0314 620 447 (08.30 - 17.00 uur)
|
06 834 830 82 (24/7 bij calamiteiten)
Volg ons:
Top
 
Nette Jongens, Zuivere Koffie!

Anti-groenbehandeling

Het Nederlandse klimaat maakt daken gevoelig voor groenaanslag door onder andere algen en mossen. Deze groenaanslag doet niet alleen afbreuk aan de uitstraling van uw pand, maar kan ook zorgen voor lekkages en slijtage van dakpannen. Algen en mossen houden bijvoorbeeld vocht vast en dit kan bij vorst schade opleveren.

Bij Schonewille Bedrijfsdiensten zullen we een dak na het reinigen dan ook standaard een nabehandeling geven tegen groenaanslag. We adviseren deze behandeling jaarlijks te herhalen: zo hoeft u het dak niet tussendoor te reinigen en houdt u het vrij van algen en mossen. Doordat we over de juiste machines en materialen beschikken, kunnen onze Nette Jongens m/v deze jaarlijkse behandeling deskundig uitvoeren voor een betaalbare prijs.

Goed om te weten:

Wij laten u graag onder een schoon en goed onderhouden dak zitten. Maar vaak is het onnodig het dak intensief te reinigen via hogedruk in combinatie met heetwatertechniek. In veel gevallen kunnen we groenaanslag, algen en mossen prima terugdringen door het aanbrengen van een professioneel product, zonder de ondergrond aan te tasten.

 

Wat mogen onze Nette Jongens m/v voor ú betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen het graag!