logo
Nette Jongens, Zuivere Koffie! Wat mogen wij voor u betekenen? We helpen u graag via de volgende kanalen:
(0314) 620 447

Postbus 80 | 7020 AB Zelhem

Burg. Langmanweg 3c | 7021 BL Zelhem

Volg ons op social media!
0314 620 447 (08.30 - 17.00 uur)
Volg ons:
Top
 
Nette Jongens, Zuivere Koffie!

Glasbewassing

Bij Schonewille Bedrijfsdiensten geven wij u graag een frisse blik op de wereld. We weten hoe raampartijen daarvoor zorgvuldig gereinigd moeten worden… en dat gaat verder dan alleen het glaswerk: ook een nette afwerking van de kozijnen en vensterbanken zijn inbegrepen.

Onze goede opgeleide Nette Jongens m/v voeren de glasbewassing vakkundig voor u uit met behulp van moderne apparatuur en technieken, zoals een hoogwerker en osmose telescoopbewassing. Vanzelfsprekend doen zij dat conform wettelijke bepalingen en Arbo-technische vereisten.

Welke methode in uw geval het best is, hangt af van diverse factoren, waaronder het type raampartijen, de omgeving en de hoogte waarop gewassen moet worden. En natuurlijk houden we ook het kostenplaatje voor u in de gaten.

 

Ladder

Tot op tien meter hoogte kunnen we uw glazen reinigen met ladders, mits de ondergrond en de omgeving dat toelaten. Hiervoor hebben wij diverse type ladders tot onze beschikking; allemaal voorzien van kunststof toprollen, zodat wij uw gevels, kozijnen en vensterbanken niet beschadigen.

 

Hoogwerker

Bij ramen op een hoogte boven de tien meter of wanneer de infrastructuur het niet toelaat op verantwoorde wijze een ladder te plaatsen, kunnen wij onze hoogwerker inzetten. Deze hebben wij in eigen beheer.

 

Osmose telescoopbewassing

Een ander alternatief voor het wassen vanaf de ladder is telescopische glasbewassing. Een uitkomst, gezien de overheid steeds meer beperkingen stelt aan het gebruik van hoge ladders. Het gewassen raam laten we hierbij nat achter; dankzij het zuivere osmosewater droogt dit zowel vlekvrij als streeploos op. Het osmosesysteem zetten wij ook veel in voor het reinigen van luifels, lichtstraten en gevelbekledingen.

 

Wat mogen onze Nette Jongens m/v voor ú betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen het graag!