logo
Nette Jongens, Zuivere Koffie! Wat mogen wij voor u betekenen? We helpen u graag via de volgende kanalen:
(0314) 620 447

Postbus 80 | 7020 AB Zelhem

Burg. Langmanweg 3c | 7021 BL Zelhem

Volg ons op social media!
0314 620 447 (08.30 - 17.00 uur)
Volg ons:
Top
 

Over ons

Nette Jongens, Zuivere Koffie!

Welkom bij Schonewille Bedrijfsdiensten. Al sinds onze oprichting in 1999 voelen onze Nette Jongens m/v zich verantwoordelijk voor de smetteloze uitstraling van tal van zakelijke klanten in diverse sectoren, waaronder:

  • Kantoorcomplexen
  • Industriële bedrijven
  • Bouwbedrijven
  • Woningbouwverenigingen
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Vastgoedbeheerders
  • Instellingen

 

Nette Jongens m/v

Om dit waar te kunnen maken investeren wij continu in up-to-date materieel en opleiding. Ook vinden wij een net voorkomen en verzorgde uitstraling van al onze medewerkers uitermate belangrijk. Onze service managers zijn uw vaste aanspreekpunt en bewaken de kwaliteit van onze dienstverlening. Regelmatige kwaliteitscontroles en een gedegen voorraadbeheer maken dan ook deel uit van ons standaard dienstenpakket.

Ook intern zijn we graag netjes. We vinden het erg belangrijk om een hecht team te vormen door naar elkaar te luisteren en samen te zoeken naar punten van verbetering. Gelukkig blijkt deze open cultuur voor veel medewerkers prettig; zij zijn al jarenlang bij ons in dienst.

 

Zuivere Koffie

Of u nu een grote klant bent of een kleine, wij stellen graag samen met u een onderhoudsplan op maat op met een bijbehorende transparante offerte, zodat u nergens omkijken naar heeft. Hierin focussen we op resultaatgericht schoonmaken: niet reinigen wat niet hoeft, en proactief met u meedenken over hoe zaken zo efficiënt mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Oftewel: zuivere koffie! Vaak blijkt onze ervaring hierbij nuttig, zeker bij specialistische reiniging: wij ontwikkelen en testen graag innovatieve schoonmaakmethodes.

 

Heeft u toch een (dringende) vraag of opmerking, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. Doorgaans is uw vaste service manager via zijn of haar directe nummer rechtstreeks voor u bereikbaar. En buiten kantoortijden kunt u bij calamiteiten 24/7 bellen met 06 834 830 82.

 

Wat mogen onze Nette Jongens m/v voor ú betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen het graag!