logo
Nette Jongens, Zuivere Koffie! Wat mogen wij voor u betekenen? We helpen u graag via de volgende kanalen:
(0314) 620 447

Postbus 80 | 7020 AB Zelhem

Burg. Langmanweg 3c | 7021 BL Zelhem

Volg ons op social media!
0314 620 447 (08.30 - 17.00 uur)
|
06 834 830 82 (24/7 bij calamiteiten)
Volg ons:
Top
 

Referenties

Dit is wat enkele van onze klanten over onze Nette Jongens m/v zeggen:

Matthieu en zijn medewerkers staan altijd voor ons klaar, zelfs op de raarste tijdstippen. Ze zijn flexibel en vriendelijk en adviseren ons zowel gevraagd als ongevraagd. Kortom, top!

Polyketting BV
Ton de Groot

Wij zijn erg tevreden over SB Bedrijfsdiensten, zowel over de schoonmaakkwaliteit als de wijze van communiceren. Diensten kunnen vaak op korte termijn nog ingepland worden voor ons. Teken van een goed team dat net als Van Ooijen Bouw werkt met korte communicatielijnen.

Van Ooijen Bouw
Mark Wiegerinck

De mensen van SB zijn altijd vriendelijk en denken mee met de opdrachtgever. Ook zijn ze flexibel; toen we vroegen om het gebouw voor de officiële opening nog even schoon te maken was dat geen probleem en werd dit goed uitgevoerd. Ze hebben de specialistische kennis en machines/materialen in huis om de klus op een snelle en effectieve manier te klaren. Al met al een fijn bedrijf om mee te werken!

in het groen
Freddy Evers

Aan Schonewille Bedrijfsdiensten hebben we een fijne partner op het gebied van industriële reiniging. We waarderen het dat ze vaak op korte termijn de werkzaamheden kunnen inplannen en uitvoeren.

Koninklijke VIV Buisman
Werner Palm