logo
Nette Jongens, Zuivere Koffie! Wat mogen wij voor u betekenen? We helpen u graag via de volgende kanalen:
(0314) 620 447

Postbus 80 | 7020 AB Zelhem

Burg. Langmanweg 3c | 7021 BL Zelhem

Volg ons op social media!
0314 620 447 (08.30 - 17.00 uur)
|
06 834 830 82 (24/7 bij calamiteiten)
Volg ons:
Top
 
Nette Jongens, Zuivere Koffie!

Complexenreiniging

Gemeenschappelijke ruimtes, zoals trappenhuizen, portieken en parkeergarages, zijn bij uitstek het visitekaartje van een gebouw. Daarom hechten we bij Schonewille Bedrijfsdiensten grote waarde aan een degelijke complexenreiniging, onder andere voor diverse woningbouwverenigingen, Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) en vastgoedbeheerders.

Naar wens regelen we op periodieke basis of op afroep diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan inpandig schoonmaakwerk, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, dakgootreiniging en meer. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door grondig opgeleide werknemers, wiens auto’s voorzien zijn van de juiste materialen om het werk optimaal uit te kunnen voeren. Alles wordt van tevoren transparant gecommuniceerd en geoffreerd in een onderhoudsplan op maat.

Wij vinden het zowel voor u als voor onszelf prettig dat u zoveel mogelijk een bekend gezicht ziet. Dit komt de snelheid, de kwaliteit en de communicatie ten goede. Natuurlijk kan er door omstandigheden altijd een medewerker uitvallen; daarom vinden wij het belangrijk dat we op voorhand iemand achter de hand hebben om onze afspraken en kwaliteit te waarborgen. We zorgen er daarom voor dat er meerdere medewerkers vertrouwd raken met uw complex.

 

Goed om te weten:

Belangrijk uitgangspunt bij Schonewille Bedrijfdiensten is ‘controlerend werken’. Dit betekent dat er van het schoonmaakschema afgeweken mag worden als dit u als opdrachtgever ten goede komt. Immers; wat vies is, moet schoongemaakt worden!

 

Tip!

Zowel binnen als buiten alles tot in de puntjes verzorgd zonder onnodige kosten? Ontdek ons samenwerkingsverband Green&Clean.

 

 

Wat mogen onze Nette Jongens m/v voor ú betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen het graag!