logo
Nette Jongens, Zuivere Koffie! Wat mogen wij voor u betekenen? We helpen u graag via de volgende kanalen:
(0314) 620 447

Postbus 80 | 7020 AB Zelhem

Burg. Langmanweg 3c | 7021 BL Zelhem

Volg ons op social media!
0314 620 447 (08.30 - 17.00 uur)
|
06 834 830 82 (24/7 bij calamiteiten)
Volg ons:
Top
 
Binnen en buiten tot in de puntjes verzorgd!

Green & Clean

Bent u al bekend met ons sterke samenwerkingsverband met Inhetgroen uit Baak? Als twee bedrijven met dezelfde sterke aanpakmentaliteit bundelen we graag onze krachten voor u. Samen staan wij ervoor garant dat zowel binnen als buiten alles tot in de puntjes verzorgd is zonder onnodige kosten.

Merkt onze glazenwasser bijvoorbeeld dat die boomtak nu wel erg dicht bij de gevel komt, dan krijgt de hovenier van Inhetgroen automatisch een seintje als u dat wenst. De hoogwerker staat er immers toch. Ziet deze op zijn beurt dat de dakgoten een vroegtijdige reinigingsbeurt kunnen gebruiken, dan wordt dat ook gewoon even doorgegeven. Zo bent u zonder omkijken altijd verzekerd van een verzorgde uitstraling in en om uw pand. Een beter visitekaartje kunt u niet afgeven.

 

U treft bij Inhetgroen niet zomaar een kleurrijk tuinteam aan. Inhetgroen voelt zich maatschappelijk betrokken en is daarom trots op het grote aantal collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt die volwaardig meedraaien. Gekoppeld aan een reguliere vakman vervullen ze iedere dag vol plezier en trots uw tuinwerk en zorgen ervoor dat uw tuin er tiptop bij ligt. Inhetgroen laat dus niet alleen uw tuin tot bloei komen maar ook de mensen. Door te kiezen voor Inhetgroen draagt u zo een steentje bij aan een socialere maatschappij waarin er plek is voor iedereen.

 

 

Meer weten over Inhetgroen en onze samenwerking?
Neem een kijkje op www.inhetgroen.com
of download hieronder onze gezamenlijke Green&Clean folder.

 

Download folder Green&Clean (PDF)